Menő a menza a Szivárványban

Az egészséges étkezés és életmód jegyében alakítja át a menzai étkezést és mozgáskultúrát is a Szivárvány EGYMI egy közel 20 millió forintos nyertes pályázatának köszönhetően.

A szemléletformáló rendezvények mellett tankonyhát alakítanak ki és napi szinten kínálnak friss gyümölcsöt a gyerekeknek. A forrásból egy ivókutat is kialakítanak, de a tanulók étkezési szokásait is felmérik. A programot dietetikus szakember segíti az egy éves kifutási idő alatt. "Az egészséges étkezés népszerűsítése Barcson" pályázatra az iskolát segítő alapítvány nyújtott be programtervet, amelyben egy tankertet is álmodtak az iskolában dolgozók. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!