Megtekinthetők a mese illusztrációk

Megnyílott Könyves vasárnap a gyermekek által készített meseillusztrációkból összeállított tárlat a Barcsi Városi Könyvtár kiállítótermében, és átadták az Év Olvasója díjakat is.

Az Országos Könyvtári Napok alkalmából idén is gazdag program várta a könyvtárba látogatókat Barcson, arcfestéssel és lufi hajtogatással indult a nap, volt színházi előadás is, a kettő között pedig díjátadás.
2022-ben a felnőttek közül Tóthné Horváth Margit, a gyermekek közül Kecskés Csenge kapta meg "AZ ÉV OLVASÓJA" címet. A díjazottak személyéről, az adott évben tapasztalt könyvtárlátogatói és használói tapasztalatok alapján, a könyvtárosok döntenek. Csenge apukájával, anyukájával és nagypapájával is szívesen tölt időt a könyvtárban. Körülnéz, olvasgat, rendszeres látogató.
Sok olvasó érkezik ide, és sok könyvet visznek, mégis vannak, akik a szó szoros értelmében is használják a könyvtárat és annak szolgáltatásait. Tóthné Margit is ilyen. Szívesen keresgél, választ, kérdez, olvas. A könyvtári életszerves része.

Sziács Lászlóné igazgatótól azt is megtudtuk, hogy voltak, akik éltek az ingyenes beiratkozás lehetőségével is, de főként a gyermekprogramok vonzották most is látogatókat, ebben szerepet játszott az is, hogy megnyílott a meserajz pályázatra érkezett alkotások tárlata is. A legjobbak díjazásban részesültek, a kiállítás látogatói pedig kedves élményben. A képek november 12-ig láthatók a Barcsi Városi Könyvtár emeletén.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Aktív iskola - Egészséges táplálkozás hete

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!