Megtartják a vízügyi tanulmányi verseny országos döntőjét

Jó hír érkezett a Dráva Völgye Középiskolába a tegnapi napon. Részt vehetnek továbbjutóik a vízügyi tanulmányi verseny országos döntőjén, ugyanis megtartják azt.
Madarász Zsuzsanna, igazgatónő számolt be a szerkesztőségünknek az Országos Vízügyi Igazgatóság tegnap érkezett leveléről, melyben arról tájékoztatták, hogy amennyiben az iskola biztosítani tudja a technikai hátteret, úgy online megtartanák az országos tanulmányi verseny szóbeli döntőjét.

 

Mint korábban mi is beszámoltunk róla, az Erdészeti és Vízügyi Országos Szakmai Tanulmányi Verseny esetében is bejutott 3-3 diákjuk az országos döntőbe, de eddig nem lehetett tudni, mi lesz a záró fordulóval a kihirdetett veszélyhelyzet miatt.
A most kapott értesítés így nagyon jó hír, április 22-re tervezik a döntőt, és természetesen az iskola azonnal bevállalta az ehhez szükséges háttér biztosítását.
Ez azért is jó hír, mert sajnos sok diák, hiába teljesített a versenyek során kiválóan, mégsem tudják lezárni a versenyt, hisz azok elmaradnak. Törölték több sportverseny, diákolimpia döntőjét, így pl. a tornászok vagy úszók mellett nem bizonyíthatnak a közismereti tanulmányi versenyeken résztvevők sem, pedig szinte minden tantárgyból volt döntőse az iskolának.
Nem lesz Szépkiejtés versenydöntő, és elmarad a nagy sikernek örvendő Szakmák éjszakája is. Ez most lett volna április 13-án.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!