Megkezdődtek a jótékonysági hangversenyek

Jótékonysági rendezvények sora várja a barcsiakat és a környékből érkezőket februárban és márciusban, az elsőt pénteken tartották a művelődési központban.
Emberségről és énektudásukról is bizonyosságot tettek azok a fiatal fellépők, akik egy nehéz helyzetbe került barcsi család megsegítése céljából álltak színpadra pénteken Barcson. A Móricz Zsigmond Művelődési Központban Horváth-Hajdú Ágnes, Ormanecz Adrienn, Győrfi Dávid és Molnár László , valamint az őket zongorán kísérő Veres-Kimpf Mária lépett fel komolyzenei és pop dalokkal.

 

A rendezvényen jelen volt az özvegy és két gyermeke is, akiknek történetét a jelenlévőkkel ismertették a műsor elején. mindez meghatározta az est hangulatát is. a fellépők úgy fogalmaztak, megviselték őket az elhangzottak, legfőképp lelkileg, így azonban még jobban szívből tudtak énekelni.
Veres Kimpf Mária növendékeivel március elején újra találkozhatunk egy önálló esten, a család javára is lesz még jótékonysági rendezvény, és az 50 éves zeneiskola tiszteletére és támogatására is, márciusban.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!