Megkezdi az edzéseket a barcsi úszószakosztály

Némethné Bojtor Beáta, a Dráva Úszó- és Szabadidősport Egyesület elnöke arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy megkezdődtek az úszók edzései. Igaz, csak szárazföldön, de újra együtt.
 

Május 22-én tartottak szülői értekezletet, ahol az edzések újraindításáról döntöttek, valamint a nyári és az őszi tervezett programokról. A három hónapos szünet idején, a digitális oktatás terhe miatt nem szerveztek online edzéseket, inkább hagyták, hogy pihenjenek a gyerkőcök, épp ezért most beindulnak, és meg sem állnak nyáron sem. Amíg nem ugorhatnak vízbe, addig a régi BSC pályán erőnléti edzéseket tartanak Tarlósi Dorina és Csaba Árpád vezetésével. Arról is döntöttek, hogy megtartják elmaradt rendezvényeiket, mind a Vízivarázst, mind a Pünkösdi Kupát, sőt, augusztusban a hagyományos úszótábort is.
Némethné Bojtor Beáta arról is beszámolt, hogy szeptembertől terveik szerint elindulnak az oktatások is, amelyek pályázat keretében, ingyenesen biztosítják az úszni nem tudó gyermekeknek, hogy elsajátíthassák az úszás alapjait.
Fotó:swimmer.hu

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!