Már készen állnak az iskolák a diákok fogadására

Igaz csak január negyedikén folytatódik a tanév, de minden iskola már kész a diákok fogadására. A barcsi Arany János Általános Iskola is kifertőtlenítve várja a következő évet.
 

A téli szünet előtt a tanítás mellett sok volt a feladat itt is, minden programra felkészültek, felvették előre a Mikulás műsor, az adventi gyertyagyújtásokat és a karácsonyi műsort is, mondta el szerkesztőségünknek az intézményvezető. Horváth Edit hozzá tette, az iskolában két helyszínt alakítottak ki fotózásra, egy kinti, hóemberes, szánkós, sítalpas helyszínt és egy "szobabelsőt" a karácsonyfa mellett, mindkét helyszínen januárban is lehet fényképeket készíteni.
A január már újabb ünnepről is szól, a humán munkaközösség és az alsós munkaközösség a Kultúra napjára készül, a pedagógusok pedig nem megfeledkezve a közeledő félévzárásról, az osztályozó értekezletekre készülnek. A februári farsang is körvonalazódik, a hagyományoktól eltérően most osztályszinten lehet ünnepelni, de a nyitótáncot mindenképp megtartják, ha másként nem, akkor felvételről lesz megtekinthető. Legfontosabb cél, hogy a járvány terjedését sikerüljön elkerülni.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!