Már csak két hét és megdőlhetnek a legnagyobb magyarországi rekordok Bolhón

Két hete maradt már csak azoknak az erős hölgyeknek és uraknak, akik 2024. július 6-án Bolhón, magyarországi rekordokat kívánnak megdönteni. A teljesség igénye nélkül: felülés, tömeges ketlebell edzés, kosárérintő és zsákcipelés rekord várja a vállalkozó szellemű jelentkezőket az I. Magyarországi Rekordnapon.

Gorján Gábor, a Gorján Method megalkotója ismételten nagyot álmodott, és saját, illetve mentoráltjai határait feszegetve egy országos rekord napot hívott össze, ahová az ország minden pontjáról érkeznek résztvevők. A jelentkezők között szerepelnek hölgyek és férfiak, idősek és fiatalok, kezdők, amatőrök és mondhatni, lassan már a haladó kategóriába tartozók is. Hartmann Ágnes neve már ismerős lehet a „szakmában”, Ágnes többször is remekül szerepelt már kamionhúzó számokban, de Thor kalapácsának tartása és a gumikerék tartás sem idegen számára. Ágnes ezúttal a kamionhúzó számban igyekszik magyarországi rekordot dönteni, de részt kíván venni a Magyarország-Horvátország kötélhúzó és a tömeges Ketlebell edzés számban is. Horváth Bálint, szintén Gorján Gábor mentoráltja a felülések magyarországi rekordját kívánja megdönteni, a fiatal ember nagy mestere a felülésnek, hosszú ideje készül már a megmérettetésre. Az Erős Ember számok mellett más egyéb rekordkísérletek is várják a Bolhóra érkezőket, mint például a sörívó, a kókuszgolyó készítés és zsákcipelés versenyszámok, este pedig egy igazi rekordnapi buli várja a résztvevőket és az esemény látogatóit is.

A versenyszámokról, a rekordnap részleteiről és a jelentkezés feltételiről is beszámol Gorján Gábor, a rekordnap megálmodója, illetve vendégei is elmesélik a Barcsmédia szerkesztőségének, hogyan is készülnek a nagy megmérettetésre.

https://www.youtube.com/watch?v=aKH4MizKneE

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Aktív iskola - Egészséges táplálkozás hete

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!