A Magyar Diáksport Szövetség elismerése barcsi testnevelőnek

Az idei Európai Diáksport Napja nem csak a barcsi résztvevőknek jelentett nagy örömet, hanem elismerést is hozott a szervezőnek is. Különdíjat kapott a Deák Ferenc Általános Iskolában készült kisfilm, és a szervező-rendező Varga Zsuzsanna tanárnő.

 

A Magyar Diáksport Szövetség az Európai Diáksport Napja Magyarország című programjához kapcsolódóan videoblogger pályázatot hirdetett meg, hogy a résztvevő iskolák azon keresztül mutassák be a programelemeket, a hangulatot, az egyéni élményeiket, a résztvevő gyerekek reakcióit. Varga Zsuzsanna erre a felhívásra beküldött pályamunkája Különdíjas lett, melyhez a Magyar Diáksport Szövetség a héten gratulált a testnevelőnek, megköszönve munkáját, kreativitását.

Varga Zsuzsanna megkeresésünkre elmondta: „Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a diáksport napot, amely mára kinőtte magát, úgy látom Európaivá vált. A program nagyra értékeli a mozgást, egyéni, helyi sajátosságokhoz igazodva sportolásra hívja a fiatalokat. van egy állandó eleme is, a futás, mely során annyi métert futunk, ahány évet írunk. Az idei blogfelhívással megszólítottak gyermekeket, szülőket, nevelőket. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a remek kezdeményezésnek, de Elmájer Dávid nélkül nem jött volna létre a videó, övé az érdem és a gyerekeké, akik mosolyogva futottak, S a kollégáké, akikkel összedolgoztunk.”

A különdíj pénzjutalmat jelent, melyet sportszer vásárlásra fordít az iskola.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!