Magyar Bajnokságon járhatott barcsi judos

Hosszú idő után, újra versenyezhettek barcsi judosok. Ezúttal országos bajnokságon vehettek részt.
A Barcsi Judo Sportegyesület két versenyzője képviselte a csapatot és mindketten tisztességgel helyt álltak. Horváth Korina 45 kg-ban 5. helyezett, míg Mezei Zalán +55kg-ban 7. helyezést ért el.

 

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, koronavírus fertőzés érintettség miatt nem tudtak részt venni a barcsi judokák a magyar Bajnokság kvalifikációs versenyén, így elviekben nem szerepelhettek a hazai legnagyobb versenyen sem. Az egyesületvezető edzője legutóbb úgy nyilatkozott, hogy ezügyben tárgyalásokat kezdeményez a Magyar Judo Szövetséggel. Nos, ennek köszönhető, hogy a Magyar Bajnokság, Diák C kategóriában, a 10 évesek között indulhatott Győrben két barcsi judoka is.
Ebben az évben már több nagy verseny nem lesz, viszont két övvizsgát rendeznek még. Kaposváron, december 19-én lesz a régiós övvizsga, ha közbe nem szól a járvány, és a házi övvizsgát is kb. erre az időpontra tervezik a barcsi egyesület vezetői és edzői. Sajnos az idei évben elmarad a közgyűlés, elmarad a judo karácsony, viszont szerencsére folytatódhat a munka, a sportorvosi engedéllyel rendelkező versenyzők edzhetnek továbbra is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!