Létszámváltozások a művészeti képzésben

Változott a művészeti tanszakokra beiratkozók létszám az előző évhez képest Barcson. Ebben személycserék is szerepet játszottak, tudtuk meg az intézményvezetőtől.
 

Vránicsné Jancsi Erika elmondta, a legnagyobb lemorzsolódás a grafikatanszakon jelentkezett, miután Pressingné Asztalos Mária más intézményben folytatja az oktató munkát.Őt két barcsi kolléga pótolja, Eperjesiné Pósz Tünde, és Hucsek Éva. A kezdőkkel együtt 20 fő iratkozott ide be illetve vissza. Az elmúlt években ez a tanszak 40 fővel dolgozott együtt.
Néptánc tanszakon viszont nem jelentkezett jelentős létszám csökkenés, csupán három fővel jártak tavaly többen oda, mint idén. 47 fő iratkozott eddig be, de még vannak érdeklődők. Itt a gyermekek Szabadi Mihálytól, Misi bácsitól tanulják az első lépéseket is. Vránicsné Jancsi Erika beszélt arról is, hogy a zeneiskolában próbálják tartani azt a létszámot amit eddig is, ezért örülök nagyon, hogy bár elvesztettek sajnálatos módon egy kollégát, de a többi szakon megpróbáltuk a létszámcsökkenést ellensúlyozni. A zeneiskolába 148 tanuló iratkozott be.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!