Lépésekért kapott sporteszközök

Labdajátékokhoz, fitneszedzéshez vagy épp erősítéshez használható eszközökkel gazdagodott a barcsi gimnázium. A felszereléseket ugyan ők választották, de a vásárlás egy nyereménynek köszönhető.
 

Mint arról mi is beszámoltunk, a tavasszal indított Millió lépés az iskoládért kampány során, az Aktív Magyarország Program és a Magyar
Szervátültetettek Szövetsége arra buzdította az iskolásokat és azok hozzátartozóit, hogy minél többet mozogjanak, és ez által lépéseket gyűjtsenek. A legjobban teljesítő iskolák között pedig sorsoltak. A nyertesek egy millió forint értékben vásárolhattak sportszereket. Ebbe a csoportba került a barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium is. Az intézmény tájékoztatója szerint, strandröplabda hálószett, háló és háló rudak, húzódzkodó állvány és erőkeret, floorball készlet (intézményi 18 részes karbon maxi felnőtt készlet), súlygolyó, röplabdaháló, kosárlabdaháló, futball labda, röplabda, erősítő szalag, kültéri pingpongasztal, pingpong labda, és fitnesz gumilap került a szertárakba.
Csokor Réka, az intézmény igazgatója szerkesztőségünknek elmondta, a sikeres tavaszi forduló után a 2023. szeptember 25-én indult őszi felhíváshoz is csatlakoztak, de mint nyertes iskola, már nem saját maguknak gyűjtenek, hanem bármely más, a lépést felajánló által választott oktatási intézménynek. A legtöbb diák volt iskolájának küldi az adott mozgásért kapott lépésszámot.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!