Légy a szakmád mestere! pl. a DVK-val

Idén is megrendezik a Légy a szakmád mestere! című kiállítást, az Európai Szakképzési Hét keretében, és tizedszer is a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium a helyszín, és ezúttal is ott vannak a Dráva Völgyés diákok.

Minden eddiginél több kiállító, diák és oktató jelentkezett a X. Légy a szakmád mestere! kiállításra, amely egy hatalmas lehetőség azoknak a diákoknak, akik kiállítóként vesznek részt a rendezvényen, és azoknak is, akik valamilyen szakmát szeretnének tanulni az általános iskola után.

A Gépészben egy héten át várják a kiállítók az érdeklődőket, akik többek között tájékozódhatnak a különböző szakmákról, megtekinthetik a szakképzésben tanulók munkadarabjait, valamint megismerkedhetnek az oktatókkal és az intézményekkel. A kiállítók között cégek és a szakképzési centrum intézményei szerepelnek, valamint más megyékből is érkeztek iskolák, hogy megmutassák magukat. Hétfőn összesen 66 diák és 36 felkészítő oktató mutatkozott be és vitte el a mesterművét. A KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnáziumot ezúttal az informatika tagozat diákjai és tanárai képviselték: Kovács Zoltán és Bukács Ádám, illetve Ila Viktória tanárnő és Kolics Imre tanár úr.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!