Légy a szakmád mestere

Barcsi diák is bemutatkozik egy megyei szakkiállításon. A barcsi erdész hallgató szerepléséről az iskola a közösségi portálon is beszámolt, valamint az igazgatónő a HÍD Televízióban is beszélt róla. Ötven diák, 45 szakmában mutatja meg tehetségét a Légy szakmád mestere! kiállításon. Az eseményt immár 12. alkalommal rendezik meg a Kaposvári Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégiumban.

2024. április 15-én délután volt a megnyitója a Somogy Vármegyei Tehetségsegítő Tanács által életre hívott és minden évben megrendezett "Légy a szakmád mestere'" szakmabemutató és kiállításnak, Kaposváron. Ebben az évben a KSZC Dráva Völgye Technikum és Gimnázium preparátor szakkörének egyik tagja is bemutatkozik. Lévai Levente 10. évfolyamos erdészhallgató a preparátor tevékenységről fog beszélni, és természetesen általa készített preparátumokkal szemlélteti ezt az igazán különleges tevékenységet. A tárlat összeállításában és megnyitón való szereplésben Lakatos Éva tanárnő, Malgay Viktor igazgatóhelyettes, és a kürtös fiúk - Kőszegi Ákos és Szücs Dominik – segítettek Lévai Leventének.
Madarász Zsuzsanna igazgató nem csak erről a szereplésről tájékoztatott a televíziós felvétel során, hanem a lezáródó felvételi időszakról, a közeledő vizsgaidőszakról, az „örökbefogadásokról”, kirándulásokról és tanulmányi versenyekről, sportsikerekről is. A beszélgetés hamarosan elérhető lesz a BarcsMédia Youtube és Facebook felületein.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!