A legeredményesebb barcsi sportolók: Balassa Laura és Opra Gergő

A „ BARCS VÁROS LEGEREDMÉNYESEBB NŐI és FÉRFI SPORTOLÓJA” elismerést Balassa Laura (16)  karatéka és Opra Gergő erőemelő versenyző vehette át.
Csütörtökön a képviselő testületi ülésen vehette át a legeredményesebb felnőtt sportolóknak járó elismerést a két barcsi versenyző.

 

Laura a Barcsi Városi Sportegyesület karate szakosztály sportolója. Eredményei közül kiemelték a 2017. évi WKF Karate Magyar Bajnokság 3. helyezését, a WKF KARATE Diákolimpiai Országos döntő Kumite 3. helyezését. Mint elhangzott, Erdős Zoltán tanítványa, a Hungarian Tatami Kupa Nemzetközi Karate Verseny Kumite 2. , a Szekszárdi Széki Kupa kumite 1. helyezettje volt.
Gergő - a több mint 30 ország részvételével megrendezett a dániai Thistedben a RAW Erőemelő Európa Bajnokságon, a férfiak mezőnyében a magyar válogatott tagjaként 752,5 kg-os teljesítménnyel összetett versenyben 4. helyen végzett. Guggolásban 275 kg, fekvenyomásban 182.5 kg, felhúzásban 295 kg volt a teljesítménye, ez utóbbival a dobogó harmadik fokára állhatott. Eredménye egyben új guggoló és összetett magyar csúcs is egyben. Opra Gergő a Barcsi VSE versenyzője a spanyolországi (Malaga) Erőemelő Európa Kupa versenyen 1. helyen végzett 745 kg-os összetett eredménnyel a felnőtt mezőnybe. Edzője, Bukovics Zoltán.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!