A különleges helyzetek különleges összefogást kovácsolnak

A különleges helyzetek különleges összefogást kovácsolnak, ezt bizonyítják azok is, akik valamiben úttörők, mint pl. a hatosztályos gimnáziumi képzés első barcsi résztvevői. Az első osztályfőnök úgy fogalmazott a 25 éves jubileum alkalmából, hogy a diákok, 1993-ban érezték, egy induló képzés részeként ők valamilyen szinten speciális helyzetben vannak, ezért az átlagnál nagyobb volt az összetartás.

A többségük messze került Barcstól és egymástól, ennek ellenére az osztálytalálkozókon mindig magasabb arányban jelennek, mint a más csoportok, akik pedig nem tudnak egy-egy ilyen találkozóra elmenni, azok mindig írnak a többieknek.
Jámbor Pál a Híd Televíziónak úgy nyilatkozott, kicsit féltek a kezdéskor a tanárok, hisz addig csak középiskolás korú gyermekekkel fogalakoztak, de az első hatosztályosok okos alkalmazkodó gyermekek voltak, átlag feletti intelligenciával, így hamar felvettél a ritmust és semmi komolyabb probléma nem akadt. Most pedig a Dráva Völgye Középiskola jubileumi napján, újra itt voltak, találkoztak, és a műsorban is közreműködtek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!