Kistérségi sportnap Csokonyavisontán

XVI. alakalommal találkoztak a Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás települései Csokonyavisontán sportnap keretében. A szervezők nagy feladat előtt álltak, hiszen 16 versenyszám megvalósítását vállalták fel. Alkalmazkodva a feltételekhez, s kihasználva a lehetőségeket minden gördülékenyen alakult a találkozón. A sportnapot Reiz Tamás, a Kistérségi Társulás elnöke nyitotta meg, Harasztia Attila, Csokonyavisonta polgármestere pedig sok sikert kívánt a résztvevőknek.

A közel félezer (486) résztvevő jól érezte magát az egésznapos programon. Ehhez a labdajátékok – a labdarúgás, a strandröplabda –, az asztalitenisz, ügyességi gyermekvetélkedők, vizes versenyek – az úszás, a váltó úszás –, az „Olimpiai” váltó, virtus verseny, vagyis a csizmadobás, az erős emberek versenye, a sakkverseny, sőt a szakácsok versenye is hozzájárult. A kadarkúti szkanderezők pedig kifejezetten a szkander versenyre érkeztek.
A két év után ismét megrendezett sportnapon Babócsa település versenyzői gyűjtötték a legtöbb pontot, megelőzve Lad, Vízvár, Csokonyavisonta, Kálmáncsa, Somogyaracs, Péterhida, Homokszentgyörgy településeket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!