Kiállítás megnyitó a könyvtárban, nyílt óra a művészetiben

Kiállítás nyitással indul a hét a Barcsi Városi Könyvtárban, majd író-olvasó találkozó és babaházak is csalogatnak. A művészeti képzés pedig ezen a héten nyitott ablakok és ajtók mellett zajlik.
 

Menhelyről örökbefogadott kutyusokról készült képekből látható kiállítás 2024. május 21-étől, a közösségek hete, azon belül a felelős állattartás jegyében.  Szerdán bemutatják Sziklai Gábor, Tanulságos évtizedek című újabb kötetét, melynek során az íróval Sziács Lászlóné, a könyvtár igazgatója beszélget. A hét zárásaként egy újabb tárlat nyílik az emeleten, ott babaházakat láthatunk majd. Czirákiné Kovacsics Anita miniatűrjeiből készült összeállítást.
A Móricz Zsigmond Művelődési Központ a Vikár Béla Alapfokú Művészeti Iskolával közösen nyílt órákat hirdetett részvételi és betekintései lehetőséggel. 2024. május 22-én a Kis-Boróka Gyermek Táncegyüttes próbál 16 órától- mely megtekinthető, a Podravina Horváth Hagyományőrző Csoport pedig 19 órától várja az érdeklődőket is. Május 24-én is lesz nyílt próba, akkor a Bárdos Lajos Vegyeskar munkájába tekinthetünk be 18 órától.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!