Kézműves utcanévtáblák és Dráva Kupa a Barcsi Krónikában

2023.11.11-én újra Barcsi Krónikával várja Önöket a Híd Televízió, hírmagazinunkban a megszokott módon összefoglaljuk az elmúlt hét eseményeit, beszámolunk a lakosságot érintő főbb történésekről, és felidézzük a lezajlott rendezvények hangulatát.

Régi álma teljesült a somogytarnócai településrész lakosainak, amikor helyi alapanyagokból, a helyi lakosok kezdeményezésére és kivitelezésével helyezték ki az utcanév megjelölő táblákat a település több pontján. Egy kidőlt diófa, egy helyi asztalosmester, megfelelő szárítóüzem és a helyi művész összefogásának köszönhetően díszítik a településérészt ezek a már alkotásnak nevezhető utcanévtáblák, melyet mi is bemutatunk Önöknek a Barcsi Krónika következő adásában.

Hálaadó szentmisével zárta az idei évet a barcsi horvát közösség. A Miatyánkot a barcsi katolikus templomban együtt mondta az egész közösség a Barics Gabriel pécsi plébános celebrálta mise alkalmával. Csende Jánosné, a Barcs Város Horvát Nemzetiségi Önkormányzat elnöke szerkesztőségünknek is felidézte az adventi hagyományokat, hétfői hírmagazinunkban Önök is betekintést nyerhetnek ezen szokások közé.

Többek között ezekkel a témákkal várjuk Önöket a Híd Televízió képernyője elé 2023.12.11-én 19 órai kezdettel, de beszámolunk az idei Barcs Kupa eseményeiről, illetve a második Adventi Ölelés hangulatát is megidézzük nézőink számára.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!