Kezdődnek a nemzetiségi közmeghallgatások

Mindhárom barcsi nemzetiségi önkormányzat közmeghallgatást tart a következő hetekben. November 23-án a német, november 27-én a roma, december 6-án a horvát közösség tagjai találkozhatnak.

A közmeghallgatás az állampolgári részvétel egyik formája, hasonló egy lakossági fórumhoz. Lehetőséget ad arra, hogy a közösség tagjai a közügyekben személyesen és együttesen és szabadon kérdéseket tehessenek fel és azokra válaszokat kapjanak a képviselőktől, a szervezet vezetőitől.
A Barcsi Német Nemzetiségi Önkormányzat. 2023. november 23-án csütörtökön, 15:30 órától tart tájékoztatót a Barcsi Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében az ez évi tevékenységéről, valamint 2023. évi terveiről, célkitűzéseiről. A Barcs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata a Szegedi Tibor Cigány Közösségi Házba várja az érdeklődőket az esedékes közmeghallgatásra, november 27-én, 17 órakor. A horvát nemzetiség december 6-án találkozik, amikor a közmeghallgatással együtt megtartják szokásos adventi ünnepi rendezvényüket is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!