Két szerelvényt indít már a MÁV Zrt. a zágrábi Adventi vásárra

A nagy érdeklődésre való tekintettel duplázza az adventi zágrábi szerelvényeket a MÁV Zrt. tudtuk meg az Ügyfélszolgálattól. Így azok a barcsiak, és környékbéliek is jeletnkezhetnek jegyvásárlásra, akik erről november elején lemaradtak.
 

A MÁV Zrt. telefonon értesítette azokat az utasokat, akik jelentkeztek a decemberi ünnepi utazásra Zágrábba, de helyhiány miatt nem tudtak nekik jegyet biztosítani. Az előzetes hírek arról szóltak, elképzelhető, hogy plusz kocsit állítanak be, de erre nem volt mód, viszont akkora érdeklődés mutatkozott a Zágrábba induló adventi járatra, hogy egy egész szerelvényt beállítanak. Igaz nem december 9-én, hanem másnap. Így akik elsőként vásároltak jegyet az első szerelvénnyel utaznak december 9-én, akik pedig most jelentkeznek, azok december 10-ére vásárolhatnak menetjegyet. A jegyek árusítása a jövő héten kezdődik, de a héten már lehetőség nyílik foglalásra és előzetes jelentkezése.
A vonat 7 óra 25 perckor gördül ki a pécsi vasútállomásról, Zágrábig Szentlőrincen, Szigetváron, Barcson és Gyékényesen áll meg.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!