Két év után újra Mikulás Kupa Barcson

Barcson két év után ismét megrendezték a hagyományos ünnepi labdarúgó tornát, a Mikulás kupát. Hat női és kilenc férfi csapat indult. Horváth Gábor sportreferens szerkesztőségünknek elmondta: a szombati kupán a nők voltak a frissebbek, mert délelőtt eldöntötték a helyezéseket.

Két hármas csoportban játszottak a jobb helyezésekért. A helyosztó mérkőzéseket a csoportokban azonos helyen végzettek játszották. Az 5-6. helyért a Balatonlelle és a Dalmand csapatok játszott az előbbi győzelmével. A 3-4. helyért lejátszott mérkőzésen a Kiskorpád meglepte a Barcs csapatát és 4-0-ra győzött. A tornagyőzelemért Harkány és a Barcs II. vívott egyenlő küzdelmet. Már-már a büntetőkre készültek a csapatok, amikor a Harkány csapat öt másodperccel a vége előtt megszerezte a mindent eldöntő győztes gólt. A férfiak három hármas csoportban kezdték a tornát. Csak a Bódi Focisuli (Szigetvár) esett ki a csoportküzdelmek után. A középdöntőből az Olasz Görények, Last Minute, Moulin Rouge és a nagyatádi Gazda Trans jutott az elődöntőbe. A Moulin Rouge az Olasz Görényekkel szemben, a Gazda Trans a Last Minute szemben jutott a döntőben. A kisdöntőben a Lasminute 3-0-ra győzött az Olasz Görények ellen. A döntőben a Moulin Rouge szerezte meg a vezetést, de a Nagyatádiak három perc alatt megfordították a mérkőzést, sőt már 4-1-re is vezettek. A barcsi csapat jól hajrázott, de csak szépíteni tudott.

Végeredmény Hölgyek:

1. Harkány SE

2. FC Barcs II.

3. Kiskorpád SE

4. FC Barcs

5. Balatonlelle SC

6. Dalmand SC

Különdíjat kapott:

Németh Kinga (Kiskorpád) gólkirály (6 gól), Schramm Petra (Harkány) kapus és Sipócz Kamilla (Balatonlelle).

Végeredmény Férfiak:

1. Gazda Trans Kft (Nagyatád)

2. Moulin Rouge

3. Last Minute

4. Olasz görények

Különdíjat kaptak:

Simon Róbert (Moulin Rouge) gólkirály (6 gól),Werkman Norbert (Last Minute) kapus, Patak Bálint (Gazda Trans) legjobb játékos.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!