Kerékpártúra a hétvégén

Barcs

Hétvégén újabb program vár a természetkedvelőkre. Ezúttal a gyalog vagy a kerékpárral teljesíthető úgynevezett geocaching túrára várják a kikapcsolódni vágyókat, április 9-én, szombaton. 

Az Egyesült Államokból indult szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi célja, hogy a résztvevők valamilyen apró ajándékot kihelyeznek az útvonalra, ami a megtalálót illeti. Ebből persze az is következik, hogy a kincsvadásznak egy másik apró ajándékot kell magával vinnie, és a rejteket megtalálva a dobozban lévő tárggyal kicserélni, hogy a következő sikeres játékosnak se kelljen üres kézzel távoznia. A kerékpáros túra - mely már nem az első alkalommal várja a mozogni vágyókat - a drávai szabad strandról indul majd 9 órakor és a játékhoz 11 állomást alakítanak ki a szervezők szerte a városban.

A tervezett gyűjtőpontok: Drávai Kikötő – hirdetőtábla, Dráva Múzeum – bejárat, Dráva Völgye KI előtti tér - telefon fülke, „Gyíkos” kút – virágágyás, Millenniumi Park – emlékmű, Dili dűlő - víztorony kerítés, Kálvária – bejárat, Bem u. Harangláb – pad, I. világháborús emlékmű – virágágyás, Kremzír kastély – kerítés, Gulya Híd - híd korlát

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!