Kerekezzünk az egészségünkért, kulturális élményt kaphatunk érte

Aki teheti, szerda reggel kerekezzen egyet az egészségéért, és ha már kerékpárra ül, tekerjen el a Barcsi Városi Könyvtárba, ahol meglepetéssel várják a bringásokat. A kerekezés mellé egy kulturális élményt kapnak cserébe, pl válogathatnak a legújabb kötetekből, vagy megtekinthetik Győri Vilmos, fotóművész tárlatát is.

Vili bácsi az elsők között kapott engedélyt a határfolyó használatára, és kis csónakjával hajózgatott Őrtilostól, Vízváron át Barcsig. Aztán később a Murától egészen Drávaszabolcsig, és közben fotózott. A „Dráva – Murától a Rinyáig” címre keresztelt kiállítás 10-15 kilométerenként mutatja be a határfolyót Győri Vilmos fotóin keresztül, a kiállítás november közepéig megtekinthető a könyvtár első emeletén.

Szerda reggel még egy meglepetés is várja a könyvtárba két keréken érkezőket. A Gyere és reggelizzünk együtt! jeligével meghirdetett programhoz a barcsi intézmény is csatlakozott így ezen a reggelen, szeptember 28-án, gasztronómiai élményt is nyújt a könyvtár.A Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban, 40 helyszínen várja reggelivel és néhol uzsonnával a biciklivel közlekedőket!

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!