Kazánjavítás után lett rosszul több ember Barcson

Rosszullétek miatt vonultak a tűzoltók tegnap este Barcson a 88 lakásos társasházhoz. Információink szerint arról érkezett bejelentés, hogy egy tegnap reggeli kazánjavítást követően az egyik lakásban több ember rosszul lett.

A Barcsi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai a helyszínre érkeztek, méréseket végeztek és átszellőztették a lakást. A tűzoltók korábban többször felhívták a figyelmet a szénmonoxid mérgezés veszélyére, a szakemberek minden háztartásba megbízható mérőeszköz felszerelését szorgalmazzák. A bent tartózkodók állapotáról hivatalos információt tegnap estig nem kaptunk.

FRISSÍTÉS:

A katasztrófavédelem sajtószolgálata megerősítette: nem találtak szénmonoxid jelenlétére utaló jeleket. A BarcsMédia információi szerint az orvos kérte a tűzoltók segítségét, mert nem tudta megállapítani a rosszullétek okát. A tűzoltók a gyanú miatt az ilyenkor szokásos protokoll szerint jártak el. Felkereste szerkesztőségünket a szakember is, akitől szintén kértek információt a javított készülékről. Megtudtuk: zárt égésterű kazánról van szó. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!