Karácsonyi szünetre mentek a sakkozók

Szabadságolta magát a barcsi sakk szakosztály, legközelebb január 7-én találkoznak a játékosok. Mindennek hátterében a hétfői edzésidőpontok állnak, az ünnepek miatt két hétfő is kiesik.
 

Szíjártó Attila, a barcsi sakkszakosztály vezetője szerkesztőségünknek elmondta, szeretettel várnak minden érdeklődőt soraikba. Jelenleg 10 fővel működik a csoport,  
néhány helyi versennyel, vagy a környező települések falunapi versenyein való szerepléssel, de csapatbajnokságban nem játszanak. Legközelebbi település Nagyatád, ahol aktív élet zajlik. Itt már NB II.-es játékosokkal is találkozni. Sőt. 20 éve őrzi stabil helyét a település sakkszakosztálya, hisz dobogó környéki helyeket foglalnak el folyamatosan.
Azért jobb nagyobb csapatban játszani, mert egy idő után nagyon kiismerni egymást. Ha valaki csak a rögzített partit nézi végig, már felismeri ismerősének játékát.
Kicsinyes, fukar, fejjel megy a falnak, bármi előfordulhat, hisz a személyiség jegyek visszatükröződnek a játékban is. Ezért is jó a frissítés.
Játszani, a szakosztályhoz csatlakozni, január 7-én lehet legközelebb.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!