Jubileumra készül a Boróka Táncegyüttes

Izgalmasnak ígérkező kiállításon látható május 6-tól a jubiláló barcsi Boróka Táncegyüttes története.  A 40 éve működő csoport egykori és mai tagjai gálaműsorral készülnek a jubileumra.

Próbák, fellépések, utazások, munkával vagy szórakozással töltött közös órák köszönnek vissza azokról a fotókról, melyeket a Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhelyen mutatnak be május 6-tól. A tárlatot Vértes György, a barcsi művelődési központ volt igazgatója nyitja meg, aki a születés pillanatától egyengette és segítette a csapat útját. A fotók mellett emléktárgyakat is találunk majd a kiállításon, díjakat és népviseleteket is.

A fennállásának 40 éves jubileumát ünneplő együttes gálaműsorán itt lesznek az alapítók, a 80-as évek arany csapatának tagjai, a 90 években sikereket elérők és az ezredforduló táncosai is. A műsorban a tervek szerint a 16 legeredményesebb és legkedveltebb koreográfiát láthatjuk újra, azoktól, akiknek a lábára készültek a produkciók. A jubileumi estnek a Deák Sportcsarnok ad otthont május utolsó szombatján.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!