Jövő héten, kedden is elérhető lesz a NAV kihelyezett ügyfélszolgálata Barcson

A NAV Somogy Megyei Adó- és Vámigazgatósága kirendeltségei, valamint a barcsi és fonyódi kormányablakok az szja-bevallás utolsó hetében – a megszokottól eltérően – május 17-én (kedden) is nyitva tartanak.
 

Kalkulátorok és nyomtatványkitöltő programok is segítik a SZJA bevallást készítőket, és az 1+1% felajánlókat a NAV honlapján, de a beadási határidő közeledtével nem csak 1819-es ingyenesen hívható számon kérhetünk segítséget ehhez, hanem személyesen az ügyfélszolgálatokon is.
Püspök-Poszovácz Gabriella, a NAV Somogy megyei sajtómunkatársa arról tájékoztatott a Dráva Hullámon, hogy rendkívüli nyitva tartásokkal is kedveznek az ügyfeleknek. A kaposvári, központi ügyfélszolgálat május 16-26-ig meghosszabbított nyitva tartással, 8:30-18 óráig várja az adózókat, Barcson pedig a kihelyezett ügyfélszolgálati hely a megszokottól eltérően, kedden is nyitva tart. Így Barcson, a munkanapokon reggel 8 órától elérhető a szolgálat, délután 3 óráig bizonyosan, de van hosszabb ügyfélfogadás is. A NAV honlapján a pontos nyitvatartási idők is megtalálhatók.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!