Jöttek, láttak ... és nyertek a Serdülő Fiú Kézilabdások

BARCS VÁROS LEGEREDMÉNYESEBB CSAPATA” a  Satelit SE Serdülő Fiú Kézilabda Csapata lett, míg edzőjük, Kovácsevics István, BARCS VÁROS LEGEREDMÉNYESEBB SPORT SZAKEMBERE” díjat vehette át.
 

A csapat tagjai három éve kézilabdáznak, két és fél évig, Szigetváron az ottani korosztályos csapatban játszottak. 2017-ben, a Satelit SE újjáalakulása után Barcsi színekben indultak az országos bajnokságban. A nyári felkészülési időszakban Kovácsevics István edző vezetésével a Kaposváron megrendezett Intersport Nemzetközi Kézilabda Tornán U16 fiú korosztályban 1. helyen végeztek. Olyan csapatokat legyőzve, mint Hongkong, Málta, Dunakeszi, Kaposvár, Hőgyész.
A szeptemberben kezdődött bajnoki szezonban olyannyira sikerült a csapat szereplése, hogy négy pont előnnyel vezetik a bajnoki tabellát, megelőzve a Pécs, Paks, Bácska, Kalocsa csapatait, a kilenc csapatos mezőnyben. Ebben nagy szerepe volt a csapategységnek.
 Kovácsevics István a Satelit SE felnőtt férfi, női serdülő fiú, ifjúsági leány kézilabda csapat szakmai vezetője-edzője.   Munkája eredményeként a megszűnő félben lévő női csapatot a Somogy megyei bajnokság 3. helyére vezette a 2017–es szezonban. Aktív résztvevője volt a Satelit SE Serdülő Fiú csapatának megszervezésében, és segítségével sikerült megvalósítani a férfi felnőtt csapat újraindítását, mely városunkban 15 éve megszűnt. Olyannyira sikerült, hogy a csapat nagy meglepetésre a megyei bajnokságban azonos ponttal az élen áll a sokkal nagyobb múltú Balatonboglár csapatával együtt.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!