Jótékonysági labdarúgás Horváth Rebekáért

Példa értékű összefogással jótékonysági labdarúgó tornát rendeztek Barcson a fiatalon elhunyt Horváth József (Mosoly) kislányának megsegítésére. Volt rendőr munkatársai, labdarúgó társai, valamint barátai szombaton labdarúgó torna keretében találkoztak.

A műfüves pályán tizenhárom csapat játszott a helyezésekért. A helyiek mellett pályára léptek Nagyatádról, Darányból, Bolhóról, Lakócsáról érkezett csapatok is. Többen külföldről is eleget tettek az invitálásnak, pl. Koplárovics Béla, Fábián Róbert és Huszár Gábor. A torna színvonalát emelte az erőemelő Opra Gergő valamint a karatéka Igricz Ívó. A felnőttek csapatában fiatal gyermekek is pályára léptek, például Koplárovics Béla fia és Zeller Máté. A mérkőzéseket női és férfi hetes rúgó versennyel színesítették. A nevezési díjak mellett adakozhattak a helyszínen szurkoló nézők is.
A Vucskis Bálint és baráti köre kezdeményezésére létrejött jótékonysági labdarúgó torna végeredménye: 1. Moulin Rouge, 2. Darány, 3. Nagyatád, 4. ÁSZOK.
Különdíjakat is átadtak. Pandúr Ádám gólkirályként, Zeller Máté legjobb játékosként, Patak János legjobb kapusként vehette át a díjat. A hetesrúgó verseny győztesei: Sinte Anna és Koplárovics Béla, ők Kappant Bélától tetoválását kaphatják ajándékba.
Horváth Gábor sportreferens rádiónknak elmondta, hogy a díjakat Horváth József kislánya, Horváth Rebeka személyesen adta át a díjazottaknak. Vucskics Bálint főszervező pedig bejelentette, hogy jövőre ismét megrendezik a jótékonysági tornát.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!