Jobbikos képviselő a legbeszédesebb a parlamentben a somogyiak közül

Tavaly a megye honatyái és honanyája összesen 15 és fél órát szónokolt a parlamentben, vagyis az idén időarányosan hasonló aktivitást mutattak a somogyiak - írja a sonline.hu. Szerkesztőségünk a barcsi központú kettes számú választókerülethez köthető két képviselő, Ander Balázs és Szászfalvi László megnyilvánulásait emeli ki a hét főből álló megyei listából. Íme.

Ahogyan 2015-ben is, a jobbikos Ander Balázs bizonyult a legbeszédesebbnek: a párt országos listájáról a T. Házba jutott barcsi képviselő összesen 31-szer emelkedett szólásra, s hat perc híján három órán át tartotta magánál a szót. A leghosszabban a nemzetközi vasúti árufuvarozás megállapodása kapcsán értekezett, s nála találták a legtöbb somogyi érdekeltségű felszólalást is: beszélt többek között a kullancsinvázióról, a kaposvári Zita gyermekotthonban történtekről, a somogyvári apátságról, vagy éppen az offshore-lovagok és a somogyi szegények ellentétes világáról. 

Választókerületünk egyéni országgyűlési képviselője, a kereszténydemokrata Szászfalvi László 15-ször emelkedett szólásra, mintegy 53 percet beszélt, többek között a termékbemutatók, a gyerekszegénység, az uniós források felhasználása és a vidék leszakadásának megállítása ügyéről, idejének közel harmadát pedig a költségvetési vitára tartogatta.

 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!