Itthon szurkolhatunk az FC Barcs játékosainak a hétvégén

Az FC Barcs női és férfi felnőtt labdarúgó csapata is hazai pályán küzd meg ellenfeleivel ezen a hétvégén, a hölgyek a bajnoki címet erősíthetik meg, a férfiak előrébb léphetnek a ranglétrán. A hölgyek a Kéthely, a férfiak pedig a Balatonlelle csapatát fogadják a barcsi szabadidőközpontban.

A Somogy Vármegyei I. Felnőtt férfi bajnokság 28. fordulójában a tabella 12. helyén álló FC Barcs csap össze a 3. helyen álló Balatonlelle SE- vel, így mondhatni nehéz meccs áll a barcsi darazsak előtt. A cél továbbra is az előrelépés, és a csapat önbizalmának növelése. A jól lejátszott meccsek ösztönözni tudják a játékosokat, és ez mindenképp előnyt jelenthet a folytatásban. A férfiak május 11-én lépnek pályára 17 órától.

A tabella első helyén álló, és a bajnoki címet már tulajdonképpen a zsebükben tudó FC Barcs női labdarúgói vasárnap délelőtt küzdenek meg a tabella hetedik helyén álló kéthelyiekkel, hazai pályán, Barcson a szabadidőközpontban. A legutóbbi balatonlellei csapat elleni küzdelem megmutatta, hogy érdemes a hölgyeknek minden meccset komolyan venni, ott két hasonló képességű csapat mérte össze a tudását, és komoly munkával sikerült egy döntetlent prezentálnia a hölgyeknek. A bajnokság utolsó előtti mérkőzésén hazai pályán szurkolhatunk a hölgyeknek május 12-én, vasárnap reggel 10 órától.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Ének, zene, tánc, grafika és kézművesség egy helyen

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!