Itthon pihen a New York-i operafesztiválon járt Boateng Kármen

A New York-i Magyar Főkonzulátus meghívására adott egy koncertet március elején a Virtuózok egy csoportja a konzulátuson. Hatalmas megtiszteltetés volt a fiatal művészek számáéra a főkonzul partnereinek és vendégeinek játszani. A csapatban Tóth Bettina, Szüts Apor, Sándor Zoltán és Kökény Tamás mellett fellépett Boateng Kármen Stephany is.

 

A Virtuózok, akik a köztelevízió műsorán látható magyar formátumú komolyzenei tehetségkutató verseny győzteseiként kaptak lehetőséget arra, hogy világszerte bemutathassák tehetségüket, a New York-i Főkonzulátus mellett az Armel Operafesztivál támogatásával és szervezésében teltház előtt előtt felléphettek a Carnegie Hall –ban is.

Nagyon fáradtan és nagyon boldogan érkeztek haza a fiatalok, de elcsavarták New York fejét, a zenéjük nyomait pedig ott hagyták sok-sok ember lelkében, akiket megajándékoztak azzal, amit csak ők tudnak. A szereplés hihetetlen volt, és egy életre szóló élmény. Az amerikai közönség álló vastapssal jutalmazta őket, és a lelkes ovációt, sok-sok gratuláció is követte.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!