Itt az őszi lomtalanítási időszak

Mint eddig is minden évben, úgy idén is lesz őszi lomtalanítás Barcson. Dél-KomDél-Dunántúli Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. először a ZÖLDHULLADÉK elszállítását szervezi meg a városban, azt követi a Lim-lom akció, majd a veszélyes anyagok gyűjtése.
 

Barcson 2019. szeptember 30. és október 04. között nyílik lehetőség arra, hogy a kerti zöldhulladékokat a lakosok a házak elé helyezzék, ahonnét a Dél-Kom térítésmenetesen elszállítja.
A következő héten október 7. és 11. között gyűjtik a lim-lomokat. Ezeket is a házak elé kell és lehet kihelyezni, a reggeli órákban. Mindkét esetben figyelni kell arra, hogy a kihelyezett anyag ne szóródjon, és ne jelentsen balesetveszélyt.
A veszélyes hulladékokkal viszont gyűjtőhelyeket kell felkeresni. 2019. október 19-én, szombaton a Bem utcában és a Piac téri parkolóban egész délelőtt várják a lakosokat, a Deák F. u. és Szent L. u. sarkánál pedig délelőtt 10 óráig adhatók le a háztartási elektromos és elektronikai berendezéseket NEM tartalmazó csomagok.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!