Ismét taroltak a Széchényi olaszosai!

Újabb vetélkedős sikerekről számol be honlapján a barcsi Széchényi Ferenc Gimnázium. Ezúttal az olaszos diákok remekeltek.
Biróné Hebrang Ildikó és Bozsó Judit tanulói a pécsi Kodály Zoltán Gimnázium által rendezett Regionális Olasz Versenyen vettek részt, ahol több kategóriában is a legjobbként szerepeltek. 2017. december 14-én, 10 gimnázium 300 diákja mérte össze tudását.

 

Bíróné Hebrang Ildikó megkeresésünkre elmondta, hogy a műveltségi csapatversenyen az idén 46 csapat indult (egy gimi többet is indíthat), és ebből mi hoztuk el az első és második helyet meg a dicséretet is. Az a szép, hogy minden kategóriában sikeresek vagyunk, nem csak az idei évben, hanem már hagyományosan, 2009. óta.
Élőbeszéd kategóriában a barcsi Orbán Fanni és Vlasics Petra is 1. helyezést ért el, Szecsei Fanni 2. lett. Írásbeli kategóriában is Orbán Fanni végzett az első helyen, itt Szecsei Fanni és Vlasics Petra 2. helyezést ért el. Orbán Fanni még egy első helyet begyűjtött, hisz fordításban is a legjobbnak minősült, Horvát Karina a 3. helyen végzett.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!