Ismét Barcsra érkezik dr. Zacher Gábor

Droghelyzeti összefoglalóval és mindennapi függőségekkel foglalkozó előadással érkezik Barcsra dr. Zacher Gábor. A helyszín a Deák iskola.
 

A Barcsi Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola Alapítványának meghívására, március 20-án, pénteken, két előadást is tart Dr. Zacher Gábor toxikológus, címzetes egyetemi docens a barcsi oktatási intézményben. Kora délután a felsőtagozatosokkal találkozik, akikkel a droghelyzetről beszélget, 17 órától pedig a felnőtteket várja. Itt a téma a mindennapi függőség, mely mára szerves része az életünknek. Ránk talál, körülvesz, nem ereszt, fogalmazott korábban a téma kapcsán a magyar orvos. De mi rejlik a háttérben? Szenvedélybetegségeinkről is tabuk nélkül beszél majd Dr. Zacher Gábor.
Az iskola vezetése reméli, hogy a rendezvényt megtarthatják, nem úgy, mint az Itthonról Otthonra program keretében tervezett Nemzeti Agrárgazdasági Iparkamarai előadást, melynek március 14-én lett volna egyik állomása a Deák iskola. A rendezvényt azonban a Korona vírus miatti intézkedések miatt későbbi időpontra halasztották.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!