Iskolai hívogatóval és közlekedés biztonsági programmal várja Önöket a Barcsi Krónika

Idén csatlakoztak először a KEVE programhoz a barcsi intézmények, a „Közlekedjünk együtt, vigyázzunk egymásra!”  elnevezésű baleset-megelőzési oktatóprogram keretein belül, a diákok, már az iskolapadban megtanulják a helyes közlekedés szabályait.

Stábunk a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában járt, ahol már több ízben is találkozhattak a diákok a biztonságos közlekedés szabályaival.

Az Arany János Általános Iskolában nyílt napra várták a leendő elsősök szüleit, ahol betekintést kaphattak abba, hogy is zajlik egy tanóra, milyen az intézmény miliője, és megismerkedhettek a leendő tanárnénikkel is. A nyílt napra természetesen a már az intézményt látogató diákok szülei is bemehettek, akik így betekintést nyerhettek gyermekük iskolai tevékenységébe, órai munkájába.

Stúdiónk vendége ezúttal Szijjártó Attila lesz, a barcsi Leader Iroda munkaszervezet vezetője, aki a következő pályázati időszakról számol be nézőinknek. Többek között ezekkel a témákkal várjuk Önöket a Híd Televízió képernyői elé, 2023.11.20-án 19 órától a Barcsi Krónikában.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – DDNP mit hozott a magas víz és 2024

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!