Idén újra táncoltak a Deákos végzősök

Egy év kihagyás után, újra rendeztek bált a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában. A Szülők-Nevelők hagyományos bálját, május 14-én, ismét a végzősök nyitották meg.

 

Az iskola épülete ilyenkor teljesen más képet mutat, mint a hétköznapokon, mondta az intézményvezető. A kellemes fényekkel, szép díszekkel dekorált aulában szülők, rokonok, barátok gyűlnek össze, hogy részesei lehessenek a 8. évfolyamosok báli nyitótáncának. Benczéné Németh Bernadettől megtudtuk, hogy az Angyalok keringője című zenéhez idén Flóriánné Freiszberger Andrea és Nick Eszter álmodta meg és tanította be a koreográfiát. Összesen 24 pár keringőzött, majd az első bálozók szüleikkel is táncolhattak.
Az est ezúttal is jótékony célt szolgált. Mint mindig, most is az iskola alapítványát támogatták a hajnalig bálozók. Benczéné Németh Bernadett elmondta, nagy szükség volt eddig is a szervezet anyagi hozzájárulására az intézmény működéséhez, illetve a közösségi programok lebonyolításához. Most is az iskolai életet színesítő programokra kívánják fordítani a bál bevételét.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!