Idén is adtak át Deák-plaketteket

Az intézmény névadója előtt tisztelgő programsorozat részeként elismeréseket is átadtak a Barcsi Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában. Ezúttal 4 személy vehette át a Deák-plakettet, 2023. október 20-án.
 

1993 óta hagyomány, hogy a Deák-nap alkalmával kitüntetéseket adnak át a . Az iskola tantestülete minden évben titkos szavazáson dönti el, hogy kik azok a pedagógusok, technikai dolgozók, akik megkapják a Deák-plakettet. Az idei évben ezt az elismerést átvehette: Szabóné Boros Szilvia, Hucsek Éva, Nargang Lajos és Elekes Irén.
Szabóné Boros Szilvia 1991 óta dolgozik az iskolában, hosszú évek óta tagja az iskola vezetőségének, jelenleg alsós munkaközösség vezető. Munkáját céltudatosság, körültekintés, a feladatok maradéktalan végrehajtása jellemzi. Hucsek Éva alsós tanítóként vezeti be a kisdiákokat a betűk és számok világába. Heti rendszerességgel, szakköri keretek között a jógakalandos játékok segítik a gyerekeket a koncentráció javításában, stresszoldásban, önbizalomfejlesztésben. Nargang Lajos 2017 óta tagja az iskola közösségének, biológia-földrajz szakos tanárként nem csak a tanórákon, hanem szabadidős tevékenységek során is a természet szeretete iránt igyekszik felkelteni a diákok érdeklődését. Az erdei gyalogos vándortábor alapító tagja az iskolában. Bebarangolta a deákos diákokkal a Vasi-hegyhát, a Pilis, a Mecsek, Dél-Zala és a Bakony tájait. Elekes Irén 2011 óta dolgozik az intézményben iskolatitkárként. Legfőbb feladata a számtalan papírmunka, adminisztráció, de ő az összekötő kapocs a pedagógusok és a technikai dolgozók között is- hangzott el a méltatások során.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz – "Benn a bárány, kinn a farkas"

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!