Horváth Ágnes és Molnár Irén kapta az idei Deák plakettet

Horváth Ágnes és Molnár Irén kapta az idei Deák plakettet, az iskola névadója születésnapjához kapcsolódó egész hetes programot záró ünnepség részeként.
 

A méltatásban elhangzott a mindig vidám és mosolygós Ági néni optimista szemlélete átragad tanítványaira is, miközben, következetességével, precizitásával példát mutatva rávezeti őket a pontosan elvégzett munka fontosságára, örömére. Ezen kívül tanítványai sikeresen vesznek részt tanulmányi versenyeken, támogatja, hogy nyitottak legyenek az őket körülvevő világ csodáira és törekszik arra, hogy a szabadidő eltöltése élményszerű legyen, tudván, hogy a játéknak közösségformáló ereje van. Emellett az alsós tanulók fejlesztését, felzárkóztatását is segíti.
Molnár Irén 1979 óta végzi alázattal a felnövekvő nemzedékek oktatását, nevelését. A rábízott gyerekek jövőjét tartja szem előtt, miközben az a célja, hogy a gyermekek szeressenek iskolába járni, és a szülők is érezzék, hogy gyermekük a legjobb helyen van, kiváló oktatásban, nevelésben részesül. Könyvtáros pedagógusként az olvasóvá nevelés fontosságát vallja, mert az irodalmon keresztül nemcsak szókincsük, de képzeletviláguk, fantáziájuk, érzelmeik is fejlődnek. Irénke néni ars poétikája: másokat nem megítélni, hanem elfogadni, segíteni kell.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!