A hónap végégig még teljes szolgáltatással üzemel a csokonyavisontai fürdő

Akkor ér véget a fürdőszezon, amikor mi akarjuk, állítja a csokonyavisontai fürdő vezetője, ennek fényében a hónap végéig minden medence üzemel, és a nagy, valamint a tanuszodán kívül minden kültéri medence vár vendégeket télen is.
 

Nagy Balázs László, aki az idei strandszezon elejétől vezeti és felügyeli az eseményeket a Csokonyavisontai Gyógy és Strandfürdőn, megkeresésünkre elmondta, sikeres hónapok vannak mögöttük. Az előző évek forgalmához képest 11 ezer fővel több látogató volt július és augusztus hónapokban még úgy is, hogy a horvátok elmaradása 30%os kiesést jelent, és az öt év alatti gyerekeknek ingyenes a belépő, nincs karszalagjuk így nem számolják őket, és az óvodáskorúak közül is csak azok kapnak karszalagot, akik kérnek.
A megnövekedett forgalom köszönhető a jó időnek, a belföldi turizmus növekedésének és a bevezetett intézkedéseknek pl. a családi jegynek. Ennek köszönhető, hogy idén jóval több család érkezett Csokonyavisontára, mint korábban. Az augusztus 20-i családinap pl. 1270 főt csalt ki a fürdőre, de a hosszú hétvége napjain 900 és 1300 között mozgott a napi vendéglétszám.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!