A héten több szakrendelés is szünetel

A nyár, pihenést jelent és szabadságolást, épp ezért az ügyintézések is szünetelhetnek, de az egészségügyben is sem érhető el minden szolgáltatás. pl. a barcsi Kistérségi Járóbetegellátó Intézményben is lesznek szakrendelések, melyekre nem kapni időpontot. A változásokról a rendelő honlapja pontosan tájékoztat.
 

Elmarad a nőgyógyászati szakrendelés augusztus 04-én, és augusztus 09-től- augusztus 11-ig, a pszichiátriai gondozó rendelése pedig augusztus 07-től - augusztus 18-ig. Itt azonban lesz helyettesítés, Dr. Bagi Borbála pácienseit Dr. Perecz Mária látja el.
A reumatológiai szakrendelés esetében is a héten várhatók a szünetelő napok. Augusztus 7-én, 8-án, 11-én és 25-én elmarad a rendelés, illetve szerdai napokon átmenetileg szünetel.
A diabetológiai szakrendelés (Dr. Csuka László rendelése) 11-én, 18-án, 21-én és 25-én marad el. a sebészet sem marad ki a sorból, de itt lesznek helyettesítések egy-egy napra. A sebészeti szakrendelés 2017. augusztus 08-tól - augusztus 16-ig csak részlegesen érhető el, augusztus 10-én délután Dr. Kovács Zoltán, augusztus 15-én délután Dr. Benkő-Kónya József várja a sürgős eseteket.
Az elmaradó rendelések érintik a fül-orr gégészeti, ortopédiai, bőrgyógyászati, szemészeti ellátásokat is. Orvoshoz indulás előtt érdemes tájékozódni a változásokról.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!