Heineken - Komlótúra Kastélyosdombón

Komlótúrát szervez az Ökumenikus Segélyszervezet a térségi központjának is helyet adó Erdődy-kastélyparkban június 10-én 11 órától.

Játékos közösségi programokkal színesített piknikre invitál minden érdeklődőt Kastélyosdombóra, az Ökumenikus Segélyszervezet. A szervezet tájékoztatása szerint a túrázók köszöntését követően egy élőkép kirakásába kapcsolódhatnak be a résztvevők, amellyel a Segélyszervezet 1353-as adományvonalára hívják fel a figyelmet.
A családok számára változatos programokkal készülnek: lesz kézműveskedés komlóból, kvízjáték, kalandpark, óriás memória játék, óriás dominó és kapura dobás. A piknik idén is gasztronómiai élménnyel válik teljessé, a helyszínen frissen készülő bográcsos étellel és természetesen kastélyosdombói sajtkülönlegességek és készülnek a szervezők.
A vendégek a Birtokgazda vezetésével egy túrán vehetnek majd részt, amelyen megtudhatják, hogyan jut el a komló az ültetvénytől egészen a korsóig. Ezt követően azt is megtudhatják, hogyan újul meg világszínvonalon Kastélyosdombó központja. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!