Hamarosan véget ér a Szivárvány EGYMI nyári karbantartása

A digitális tanrend alatt kezdődött és a nyáron folytatódott a Szivárvány EGYMI nyári karbantartási munkálatainak sora. Szinte minden helyiséget kifestettek, de újult meg vizesblokk és csoport szoba is.
 

Androsits Bernadett igazgató arról tájékoztatott bennünket, hogy a kollégiumi ablakok csiszolása és festése, már a karantén idején elkészült, azóta a fiú vizesblokk is megújult és minden szobát kifestettek.
A kollégiumon kívül, a tantermek és a csoportszobák is kaptak tisztító festést, a pedagógusok pedig gondoskodnak a termeket barátságosabbá tevő falakra kerülő motívumokról. A Szivárvány EGYMI egyik sajátossága, hogy minden termet színes lambéria díszít, ezeket is sikerült megújítani.
Ezen kívül az osztálytermekben több helyen javították a lambériákat és Kaposvári Tankerületi Központtól új padokat és székeket kaptak az alsósok.
A karbantartásra kapott keretből nem futotta most az ablakpárkány csere és táblafestés, ez későbbi projekt lesz, és a függő ügyek között szerepel a belső udvar süllyedésének megállítása is, melyhez az önkormányzat segítségét kérték.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!