Halfőzésről szól a Terasz ma este a Híd TV-ben

Az I. Drávamenti Nemzetközi Halfőző Verseny receptjeivel és képsoraival jelentkezik hétfőn a Híd Televízió Terasz című nyári magazinja. A szakemberektől megtudtuk, hogy csak pontyból készül a versenyre főzött halászlé, legalábbis a profiknál, holott a vegyes halból készült ínyencséget jobban kedvelik a magyar fogyasztók. 

A barcsi verseny jövőjét latolgatva pedig megtudtuk: a magyar halászlevek sorában bizony nem csak a balatoni, a tiszai és a dunai, hanem a drávai halászlé is külön fejezetben szerepelhet a magyar gasztronómiában. Bekukkantottunk a bográcsokba is, hiszen ahány ház, annyi szokás létezik a halászlé elkészítését illetően is. Van, aki zöldséggel szereti, más pedig tésztával kínálja az ínyencséget. Receptek és jó hangulat ma este 19 órától a Híd Televízióban. 

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!