Fotókiállítás a koncert mellé, és fotósorozat a buli után- 50 éves a Ba-Rock zenekar

Bár búcsúfellépésnek szánták, már nem biztosak a lezárásban az 50 éves jubileumot ülő Ba-Rock zenekar tagjai. A jól sikerült jubileumi fellépés és táncest után pedig a közönség is visszavárja őket.
 

A HÍD Televíziónak nyilatkozó tagok mind nagyon jó érzéssel gondolnak vissza a kezdetekre, az elmúlt évtizedekre, vagy épp a visszaszámlálás három bulijára. Megfogalmazták, ma már nehéz egész éjszaka zenélni, énekelni, és a próbák is megterhelőek, viszont olyan jó volt a hangulat, és olyan jó volt felidézni az egykori Ifjúsági klubos élményeket, a vidéki fellépéseket, vagy épp a sikereket, és olyan jó volt látni, hogy a 60-okká vált Harmincasok Klubja még mindig igényt tart ifjúsága zenekarára, hogy elgondolkodnak egy későbbi buli összehozásán. Majd. Most még pihennek. A HÍD TV hamarosan bemutatja a zenekari tagok vallomásait a jubileum kapcsán.
A Ba-Rock Zenekar első formációja, Vértes Gábor, Gálosi János, Vértes György, Vértes Zoltán felállással még a Fly Papers nevet viselte. Aztán Zoli távozott, viszont csatlakozott hozzájuk Csigér István, Gyurokovics Tibor, ekkor változott a név, utalva a barcsi rockra, Ba-Rock névre. Ezzel a felállással nyerték meg 1990-ben az Amatőr Beatles-előadók Országos Versenyét a Petőfi Csarnokban. A régi emlékeket fotó kiállítás is felidézte a jubileum alkalmával, a szombati fellépés óta pedig a közösségi portált lepték el a visszaemlékezés képei.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!