Évértékelő a Barcsi Judo Egyesületnél

Évértékelésre gyűltek össze 2023. december 16-án a Barcsi Judo Egyesület tagjai. Elismerésben részesítették a legeredményesebb versenyzőket: Maráz Dorina, Vánczel Eliz, Szakács Zétény, Maráz Nándor, Bonevácz Bianka judosokat. Különdíjat kapott Molnár Hanna, Matanguihan Márk, Bogdán Tamás, Bogdán Bianka, Szári Attila. Az elnök, beszámolóján jelen voltak a sportolók, szüleik, a támogatóik, és a Magyar valamint az Európai Judo Szövetség is képviselte magát.

Tálosi György, nem csak Dr. Tóth Lászlót köszöntötte a szövetség elnökét, hanem a fő támogatókat is, mint Barcs Város Önkormányzat - Koós Csaba polgármester, Tárnoki Attila - Sziget-Melor Kft ügyvezető igazgató, Rideg Gábor - Dráva Coop Zrt termelési igazgató, Palaczki Gábor - Dunaker Kft ügyvezető igazgató, és megköszönte a szülők támogatását is, hogy lehetővé tették gyermekük sportolását.

Janecsek László vezető edző a szakmai munkáról adott tájékoztatót. A 2023-as évben 17 versenyen vettek részt, 115 érmes helyezést értek el. Összesen 44 fő próbálta ki magát valamilyen versenyen. Országos Diákolimpián Maráz Dorina, Vánczel Eliz és Maráz Nándor második helyen, Tóth Sára harmadik helyen végzett. Magyar kupa versenyen Matanguihan Márk bronzérmes lett. A magyar Bajnokságon két harmadik helyet szereztek Tóth Sára Diák „C” kategóriában és Honfi Zsolt Masters kategóriában. Bonevácz Bianka a felnőtt kategóriában szerzett értékes hetedik helyet. A II. Nage No Kid Judo Kata országos bajnokságon Farkashegyi Máté – Tengerdi Levente páros ezüstérmet szerzett, Molnár Hanna-Paksicza Péter páros 6. lett. A szakember az eredmények mellett a jövő évi verseny átszervezésről is tájékoztatást adott, Horváth Gábor sportreferens pedig kiemelte: a legjobb hosszútávú befektetés a gyermekek sportolásra nevelése, a lehetőség biztosítása.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!