Esőben is versenyeztek a horgászok tarnócán

Egy kis eső és hideg nem állhatja útját a vérbeli horgásznak, bizonyították ezt a környéken élők, hisz a kellemetlen időjárás ellenére is sikeresen zárult a somogytarnócai horgászverseny.

Bodnár János szervező, a horgászegyesület elnöke megkeresésünkre elmondta, 35 felnőtt és 2 gyermek mérte össze tudását és ügyességét. Nagy fogásról azonban nem számolhatott be, nagyon hideg volt, a 12-13 fokban lehűlt a víz, ráadásul erős volt a szél is, nem nagyon kaptak a halak. Az első helyezéshez ezúttal 4400 gramm is elég volt, ezt a somogytarnócai ifj. Filó Józsefnek sikerült fogni. Második lett 2160 grammal a szintén tarmócai Horváth Patrik, a harmadik pedig a barcsi Dávid Angelika 2050 grammal. A két gyermek közül a Filó család legfiatalabb tagja, Filó Tamás 590 grammot fogott, a barcsi Németh Zsófia viszont 1690 grammot, így ennek a kategóriának ő lett a nyertese.
Az egyesületnek ez volt a 21. versenye, de mint megtudtuk, a tagság számára az idei évben szerveznek a tervek szerint még háziversenyeket.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!