Eltűnt barcsi asszonyt keresnek a rendőrök

A lakosság segítségét kérik egy 74 éves helyi asszony eltűnésének ügyében. Király Györgyné 2017. augusztus 24-én otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Az asszony felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik a rendőrök.

Király Györgyné 160 centiméter magas, normál testalkatú, rövid hajú (ősz), barna szemű. Eltűnésekor szürke vászonnadrágot, szürke blúzt és fekete napszemüveget viselt.

Aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Barcsi Rendőrkapitányságon (7570 Barcs, Köztársaság utca 4.), vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!