Elrajtolt a szalagavatós verseny

Megérkeztek szerkesztőségünkbe a helyi szalagavató táncok felvételei, így este indulhat a verseny! A megosztásokkal együtt a legtöbb lájkot begyűjtő produkció tízezer forint értékben nyer 22 karátos arannyal „ízesített” pezsgőt, amelyet a táncosok és vendégeik a sikeres vizsgát záró banketten elfogyaszthatnak. 

Mint azt korábban megírtuk, a BarcsMédia az idei évben is kiírta a végzős produkciók megmérettetését. A felhívásra mind a három középiskola nevezett, március 21-én este 6 órától pedig indulhat a szavazás. A netes szavazáson a legtöbb voksot begyűjtő táncosok az elismerés mellé, az érettségi bankett alkalmával 22 karátos arany lemezkés pezsgőt kapnak a  BarcsmMédia ajándékaként.

A szavazás menete: ma este (2017. március 21.) 18 órától lesznek elérhetőek facebook oldalunk videótárjában (https://www.facebook.com/barcsmedia/videos) a szalagavatókon készült táncos videók, melyekre 2017. március 30. 18 óráig lehet szavazni.

Figyelem! A megosztásokra leadott voksok is számítanak! Fontos: ahhoz, hogy érvényesek legyenek a lájkok, innen – azaz a BarcsMédia facebook oldaláról - kell megosztanod a számodra oly kedves videót és erre kell „tetszik” gombot nyomni!

Köszönjük az iskolák, a végzősök és a koreográfusok nagyszerű munkáját! Igazán szép táncokkal leptek meg bennünket 2017-ben is!

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!