Éjszakai zajjal járó munkavégzés a közeli vasútvonalakon

A Pécs-Gyékényes-Nagykanizsa vonalon előre tervezett éjszakai, zajjal járó karbantartást, vágányszabályozást végeznek a vasúti pályán, olvasható a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság tájékoztatójában. A munkálatok a térség falvait is érintik.

 

Gyékényes és Babócsa állomások között (Gyékényes, Berzence, Somogyudvarhely, Bélavár, Vízvár, Heresznye, Bolhó és Babócsa települések közelében) a napokban ért véget a hónap elején kezdődött pályakarbantartás, de Vízvár és Barcs állomások között (Vízvár, Heresznye, Bolhó, Babócsa, Péterhida, Barcs települések közelében) november 16-tól indul. Éjszakánként zavarja meg a csendet a vasúti vágány szabályozás, 20:30 és 4:30 között,

Babócsa és Szigetvár között (Babócsa, Péterhida, Barcs, Darány, Istvándi, Nagydobsza, Nemeske, Molvány és Szigetvár települések közelében) november 20-24-ig, 20:30-tól 4:30-ig lehet ezzel számolni. Az állomásokon, és azok környékén a feltüntetett ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Barcsi Krónika 2023. november 20.

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!